Kilde: Nordsjællands Politi Tirsdag d. 23. jun. 2020 - kl. 06:00

Nordsjællands Politi: Nyt fra Snekkersten - mandag den 22. juni

Snekkersten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mistænkelig mand tog i dørhåndtag

Hillerød: En 29-årig kvindelig beboer på Godthåbsvej vågnede søndag morgen klokken 06.15 ved, at en eller flere personer tog i dørhåndtaget til hendes bolig og bankede på vinduerne. De to ukendte mænd gik efterfølgende længere ned af vejen og forsvandt ind i en anden bolig, som kvinden og hendes kæreste senere på dagen passerede og gennem en åben dør kunne se var blevet gennemrodet. Den ene af de to mænd beskrives som afrikansk af udseende, sort hår, 190 cm høj og spinkel af bygning. Han talte utydeligt på et for kvinden ukendt sprog.

Hærværk mod bil

Helsingør: En Ford Fiesta, som holdt på Odinsvej, har søndag mellem klokken 01.00 og 12.45 været udsat for hærværk, da bilens ene siderude er blevet knust med en sten.

Tricktyv stjal mobiltelefon

Gentofte: En tricktyv stjal søndag eftermiddag en mobiltelefon fra et kontor hos Kgs. Lyngby Tømrer og Snedkerfirma. Her kom en mand ind med en seddel, hvor der på spansk stod, at han søgte arbejde. Medarbejderen på stedet oplyste, at der ikke var noget arbejde at få, hvorefter manden forlod kontoret. Senere opdagede medarbejderen, at hans mobiltelefon var forsvundet fra kontoret. Den mulige tricktyv beskrives som sydeuropæisk af udseende, 25-30 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning, brun i huden med kort, sort hår, skægstubbe. Han havde en lys bluse og cowboybukser på samt et rødt tørklæde om halsen og talte spansk.

Truede gæster 

Kgs. Lyngby: En mand truede søndag eftermiddag omkring klokken 16.50 gæsterne på Joe & The Juice med en køkkenkniv, hvorefter han forsvandt fra stedet. Ud fra vidners beskrivelse af manden, har politiet en god formodning om, hvem der kan være tale om.

Brand i skur

Charlottenlund: En 79-årig mand kom søndag eftermiddag ved 17-tiden til at sætte ild til sit skur i Krathusparken i forbindelse med, at han tændte en ukrudtsbrænder. Der skete ingen personskade ved branden, men manden blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Kørte uden kørekort

Helsingør: En 40-årig kvinde fra Snekkersten blev søndag eftermiddag klokken 17.35 sigtet for at køre bil, selvom hun var frakendt førerretten. Kvinden kom kørende ad Rønnebær Allé, da hun blev truffet af en patrulje.

Dreng slået foran Netto

Nærum: En 11-årig dreng blev søndag eftermiddag klokken 17.20 slået med knytnæve i brystet af en ukendt mand efter en meningsudveksling foran Netto på Nærum Hovedgade. Her havde den 11-årige været   sammen med nogle kammerater for at købe noget slik, og da de stod uden for forretningen, kom en mand hen til dem og sagde, at drengen og hans kammerater ikke måtte røre ved tingene i Netto på grund af Corona. Drengen svarede, at han og hans kammerater kun havde rørt de ting, som de havde købt og herefter fulgte yderligere en meningsudveksling, hvorefter manden slog den 11-årige i brystet med en knytnæve. Da manden lagde an til at slå en gang mere, kom der i det samme en kvinde ud af forretningen og fik stoppet ham, og den 11-årige og hans kammerater søgte tilflugt i Netto-forretningen. Manden beskrives som dansk med gråt, han havde skæg og briller, talte dansk og var iført en mørk jakke.

Lavede ballade ved sø

Hillerød: Tre- fire personer lavede søndag aften klokken 19.40 ballade og skabte uro omkring søen ved Carlsbergvej. En patrulje kom til stedet og traf fire personer mellem 19 og 42 år, som forklarede, at de havde været til fødselsdag, hvorefter man fik genoprettet roen på stedet.

Taske stjålet fra bil

Hillerød: En taske med en pung, som indeholdt diverse betalingskort, sundhedskort og kontanter, blev søndag aften mellem klokken 19.50 og 20.20 stjålet fra en Ford Kuga, som holdt på Selskovvej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Rygning udløste mindre brand

Helsingør: En 28-årig mands rygning på toilettet medførte søndag aften klokken 23.05 en mindre brand i en bolig på Blichersvej. Manden havde røget på toilettet og var efterfølgende gået i seng, men en glød fra hans cigaret havde ramt en toiletrulle, som begyndte at ulme og udvikle røg. Ilden og gløderne blev dog hurtigt slukket.

Spritbilist standset

Nærum: En 62-årig mand fra Gentofte blev klokken 02.40 natten til mandag standset, da han kom kørende ad Skodsborgvej. Her blev det med en alkometertest konstateret, at hans promille var over den tilladte og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.
 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 19. - 22. juni 2020

Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Kenneth Andersen ka@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Christoffer Hübertz ch@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk