Barselsvikar til vores inklusionsteam

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Barselsvikar til vores inklusionsteam på Skolerne i Snekkersten- afdeling Borupgård

Vi søger en uddannet lærer med linjefag i dansk, der har en særlig viden og interesse i at arbejde med børn, der er på kant af fællesskabet, nogle med diagnoser inden for autisme, ADHD eller generelle indlæringsvanskeligheder.

Borupgårdskolen er skønt beliggende tæt på skov, strand og Snekkersten Station. Vi har vi ca. 500 verdensborgere, der hver morgen myldrer ind i skolegården, hvor de bliver mødt af skolepatruljen eller børnehaveklasselederne, som byder dem godmorgen. Der går alle slags børn på Borupgårdskolen, og vi ser mangfoldigheden som en styrke, fordi vores børn lærer af hinandens forskelligheder. Det er en unik træningsbane, der ruster dem til at møde verdenen, der også er mangfoldig.

Kulturen på Borupgårdskolen er kendetegnet ved, at der er en stor velvilje over for hinanden, vi taler åbent om vores svagheder og er stolte af vores styrker. Der er med andre ord plads til fejltrin, spørgsmål og læring. Vi er drevet af et stort VI og et ønske om, at alle i vores organisation skal indgå i et fællesskab.
For os handler det at gå på arbejde om at skabe resultater sammen med mennesker i en kompleks og spændende hverdag, hvor der ofte er flere veje at gå og ikke altid findes et enkelt svar. Du derfor skal være drevet af nysgerrighed og have en eksplorativ tilgang til mennesker og opgaver.

Din opgave er spændende! Du skal være en del af hele Borupgårdskolen med en virkelig sød, dygtig og erfaren personalegruppe. Vores gruppetilbud består af flere tilbud fra 0.-6. klasse for børn med autisme og/eller ADHD og/eller generelle indlæringsvanskeligheder. Vores medarbejdere i gruppetilbuddene er forankrede i skolens inklusionsteam, som du også bliver en del af.
Du vil blive tilknyttet gruppen med elever på mellemtrinnet, der har ADHD og/eller autisme. Lige nu er der fire-seks elever i gruppen, som har al deres undervisning i et mindre, skærmet miljø. Dine arbejdsopgaver vil være at samarbejde med klassens erfarne lærer om at tilrettelægge og udføre gruppens faglige og sociale læringsaktiviteter i timerne og i pauserne samt at støtte eleverne i at blive inkluderet i det almene årgangsmiljø og på SFO i en del af eftermiddagstimerne.

Har vores opslag vakt din nysgerrighed, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ane Bonnesen på tlf. 21360359.

Ansættelse er så hurtigt som muligt. Ansøgningsfrist er den 30.11.23. Der afholdes samtaler tirsdag den 5.12.23 og tirsdag den 12.12.23.

Vi forventer, at du læser mere om vores skole på vores facebookside Skolerne i Snekkersten eller på vores hjemmeside www.skolerne-i-snekkersten.dk. Ansøgningen skal sendes elektronisk via Signaturs Portal.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Borupgårdskolen, Smakkevej, 3070 Snekkersten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5940966

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet