Engageret afdelingsleder til vores lille børnehus i Snekkersten

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Afdelingsleder og stuepædagog på op til 37 timer pr. uge

Vi søger dig, der er uddannet pædagog som kan stå i spidsen for egen stue. Dig som er initiativrig og imødekommende. Dig som brænder for at bygge noget nyt op.

Børnehuset Snekkersten er en mindre integreret daginstitution med ca. 60 børn beliggende i hjertet af Snekkersten med gåafstand til skov og strand. Vi har toge og busser lige rundt om hjørnet.

Vi er optagede af at videreudvikle hverdagspædagogikken og det gode børneliv, hvor leg og det at følge barnets spor prioriteres højt. Vi har fokus på at pædagogikken når ud til alle medarbejder uanset uddannelse. For os er det vigtigt, at man er nysgerrig på, hvordan huset kan udvikle de bedste rammer for det enkelte barns udvikling og trivsel.

Vores ønsker til dine ledelsesevner er, at du:

 • Kan organisere og rammesætte hverdagen og pædagogikken i samarbejde med dine kollegaer
 • Kan sikre den daglige drift ved sygdom
 • Har overblik og kan bevare roen i pressede situationer
 • Har ledelseskompetencer og er nysgerrig på helheden
 • Er uddannet pædagog
Vores ønsker til dig som stuepædagog er, at du:
 • Er en rollemodel for den gode pædagogiske tilgang i hverdagen
 • Ser alle rutiner og aktiviteter som læringsmuligheder, hvor børnene kan eksperimentere og udvikle sig
 • Er imødekommende og initiativrig
 • Kan arbejde struktureret
 • Kan lide at være ude i al slags vejr
 • Kan lide at lege og følge børnenes spor

Vi kan tilbyde dig:
 • At være en del af et nyt team som skal opbygge et nyt samarbejde og nye rammer for hverdagen
 • En lille integreret institution, hvor du vil få indflydelse på egen stue og afdelingen i samarbejde med dine kollegaer og leder
 • En spændende og unik mulighed for at være en del af det pædagogiske team, hvor samarbejde, kollegial og tværfaglig sparring er meget vigtigt. Ved fx ugentlige stuemøde, afdelings- og personale møder, møder med tværfaglig samarbejdspartner. Planlagte forum hvor teamet er samlet til faglig og praksis refleksion og sparring.
 • Et hus, hvor der er fokus på hvordan vi sikre det enkelte barn har de bedst betingelser for trivsel, læring og udvikling i et børnefællesskab. Ved fx. at være fleksibel i vores pædagogiktilgang og rutiner.
 • En enestående mulighed for at danne team med husets leder, hvor sparring, refleksion og samarbejde er vigtigt. Der vil afsættes tid af til ugentlige ledelsesmøder
Ansættelsesvilkår
Stillingen er på op til 37 timer pr uge, og vi håber, at du kan starte snarest muligt eller efter aftale. Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Og i forbindelse med ansættelsesprocessen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Vil du vide mere?
Er du interesseret i at vide mere om os, inden du søger stillingen, kan du se mere på vores hjemmeside https://snekkersten.helsingor.dk/om-bornehuset-snekkersten/. Og hvis du har spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at ringe til leder Samia på 21433119.
Ansøgningsfrist: 31.maj og ansættelsessamtaler vil ske løbende.
Vi glæder os til at høre fra dig!

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Snekkersten, Løntoften, 3070 Snekkersten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6042071

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet