Har du erfaring med ADHD og angst? og vil du lave sjove aktiviteter?

Profilbillede
dato

Er du uddannet pædagog, eller har du erfaring med at arbejde med børn, der har ADHD? Så er du måske den, vi søger!

Om opgaven

Stillingen er hos en 11-årig dreng, der bor sammen med sin familie og deres hund og kat i Snekkersten. Han har ADHD og angst som bl.a. kommer til udtryk, ved at han ikke kan lide at være steder med for mange mennesker, og at han er angst for forskellige insekter. 

Opgaven er at lave hyggelige aktiviteter sammen med drengen. Han vil meget gerne ud på nogle ture fx i svømmehallen, biografen, skoven eller ud og kigge på skydning. Når I er afsted, støtter og guider du drengen og hjælper med at skabe trygge rammer omkring ham. 

Om dig 

Du er uddannet pædagog, eller du har erfaring med at arbejde med at arbejde med børn eller unge, der har ADHD.

Det er vigtigt, at du kan se dig selv i stillingen i en længere periode, så drengen ikke oplever for mange skift i sin hverdag. 

Arbejdstid

Stillingen er på 43 timer om måneden. Timerne er fordelt, så der ca. er 10 timer om ugen med følgende mødetider:

Hverdage kl. 14.00/15.00 – 17.00/18.00

Hver anden weekend ca. kl.: 10.00 – 13.00

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (10-13 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6043481

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet