Onsdag den 25. september 2024 kl. 17:30 kan du lære at lave dine egne fyldte chokolader på Borupgårdskolen i Snekkersten. Danmarksmester Nicolaj Wium vil guide dig gennem processen, så du kan skabe lækre chokolader i dit eget køkken.
Bliv mester i fyldte chokolader
På dette kursus vil Nicolaj Wium, Danmarksmester i chokolade, lære dig kunsten at lave fyldte chokolader. Du vil få praktisk erfaring med at temperere chokolade, så den får den perfekte glans og knæk. Du støber selv chokoladen i forme, fylder dem og trækker dem over med chokolade.
Forskellige typer fyld
Kurset byder på en række forskellige typer fyld, som du selv laver og bruger i dine chokolader. Du får mulighed for at eksperimentere med forskellige smage og teknikker, og du får de færdige chokolader samt opskrifter med hjem, så du kan fortsætte chokoladeeventyret i dit eget køkken.
Bag om smagen
Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser? Så er LOFs koncept 'Bag om smagen' noget for dig. Her kan du finde aktiviteter i hele Danmark under holdtag:bagomsmagen. Dette arrangement hører under kategorien 'masterclasses', men der er også mange andre spændende oplevelser at finde, såsom rundvisninger, smagninger, food talks og natur- og sanketure.
Praktisk information
Dato: Onsdag den 25. september 2024
Tid: Kl. 17:30
Sted: Borupgårdskolen, Smakkevej 2, 3070 Snekkersten
Arrangør: Alle
Hold: 40466
Tag del i denne unikke mulighed for at lære fra en mester og forkæl dine smagsløg med hjemmelavede fyldte chokolader!
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Lær at lave fyldte chokolader med Danmarksmester Nicolaj Wium
Kilde: Kultunaut