Møllevejens dagbehandlingsskole søger lærere til ind- & udskolingen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du med ombord på en spændende skole?

  • Og indgå i et kompetent tværfagligt fællesskab bestående af pædagoger, psykologer, familiebehandlere og lærere?
  • Og arbejde tæt sammen med familierne om at skabe de bedste rammer for elevens læring, trivsel og udvikling?

Da vi oplever en stigende tilgang af elever, har du nu mulighed for at søge en fuldtids lærerstilling hos os pr. 1. august 2023.

Vi søger allerførst den helt rigtige person - du brænder for at skabe skole med børn og unge med behandlingsbehov, og samtidig er du optaget af specialdidaktik, og tænker din undervisning som led i barnets udvikling. 
Vi søger dig - gerne med kompetencer indenfor fremmedsprog, de musisk-kreative fag eller naturfagene.

Om Møllevejen Skole
Møllevejen Skole er Fredensborg Kommunes dagbehandlingsskole for elever fra 1.-10. klasse, hvor vi tilbyder et sammenhængende skole- og behandlingstilbud. Eleverne visiteres hertil ud fra funktions- og behandlingsbehov og ikke ud fra specifik diagnose. Skolen praktiserer specialundervisning jf. Folkeskolelovens § 20.2. samt dagbehandling jf. Servicelovens § 52.3.1 og er organiseret med indskoling, mellemtrin og udskoling. Skolen rummer lige nu 60 elever og 42 lærere og pædagoger.

Eleverne er fordelt i mindre grupper i en indskoling, et mellemtrin og en udskoling. Fælles for målgruppen er, at det er børn og unge som har behov for specialundervisning og dagbehandling for at kunne opnå samme muligheder for personlig og faglig udvikling som deres jævnaldrende. Behandlingsbehovet kræver et behandlingsmiljø som omfatter hele skoletiden, hvor der arbejdes med tilrettelagte og meningsfulde indsatser med det enkelte barn og familie.

Undervisningen foregår miljøterapeutetisk der aktiverer den enkeltes motivation for læring, gennem situeret læring og projektundervisning. Vi arbejder med projektbaseret læring som værdifuldt supplement til fagopdelt undervisning, og arbejder målrettet på at udvikle didaktikken, så den giver bedst mulig mening for vores målgruppe.

Grundpillen i vores praksis er den neuroaffektive udviklingspsykologi og den mentaliseringsbaseret tilgang. Din opgave som lærer på Møllevejen udspiller sig dels i undervisningsrummet, dels i strukturerede projekter på tværs af hold og afdelinger, og i høj grad i arbejdet som kontaktvoksen med børnene og deres familier.

 

Du skal søge en stilling hos os, hvis

  • Du er tydelig pædagogisk rollemodel, er fagligt velfunderet, og gerne har erfaring fra behandlings- og specialområdet.
  • Du kan arbejde organiseret, struktureret og samtidig fleksibelt på tværs af Møllevejens fagligheder
  • Du er teamplayer, har gode mentaliseringsevner, er relationskompetent og kan skabe bærende relationer til børn, forældre, kolleger og samarbejdspartnere
  • Du tilrettelægger din undervisning efter elevens behov
  • Du er tålmodig og har skarpt blik for elevens iboende ressourcer
  • Du er optaget af projektbaseret læring og kan, eller er nysgerrig på, at bruge det i praksis.

 Møllevejens skole tilbyder vi dig
En levende, ambitiøs og faglig dygtig arbejdsplads fyldt med glade og fantastiske børn der gør det bedste de kan og som dagligt får smilet frem hos os alle. Vi er en kollegagruppe som har let til grin, faglig sparring og omsorg for hinanden. Du vil herudover dagligt forundres over en del af Nordsjællands smukkeste natur med skov, strand og vand lige ved dine fødder.

Møllevejen - Vejledning og Behandlings Skole 
I Fredensborg kommune har vi valgt at samle de fleste indsatser på børne- ungeområdet under samme tag på Møllevejen i Nivå. Udover skolen rummer vi også Vejledning til almenområdet (PPR – indsatser) og kommunens øvrige behandlingsindsatser. Du vil derfor i det daglige arbejde under samme tag med flere faggrupper fra andre områder.
 
Med Møllevejen som et samlet tilbud er ambitionen at skabe faglige indsatser af høj kvalitet, der er helhedsorienterede, tilpassede og har en høj grad af koordinering og systematik. Med pejlemærket Opgaven sætter holdet ønsker vi at sætte nye standarder for indsatserne på det specialiserede område.
 
Ansøgningsfrist mandag d. 6. juni kl. 12.00 
Samtaler afholdes mandag d. 12. juni kl. 9-14 og evt 2. samtale d. 13. juni kl. 14-16
 
Ønsker du yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte
Rikke Brunander, faglig koordinator på tlf. 23991759 eller Anne Gundlund, leder af Møllevejens Skole på tlf. 21644566.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Møllevej, 9S, 2990 Nivå

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://fredensborg.career.emply.com/ad/mollevejens-dagbehandlingsskole-soger-laerere-til-ind-udskolingen/vyk1y9/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5834587

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet