Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Snekkersten - fredag den 12. februar

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Snekkersten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Værktøj stjålet fra varebiler, Helsingør

Mellem onsdag klokken 15.30 og torsdag klokken 06.30 opbrød ukendte gerningspersoner to varebiler, som holdt parkeret på Hestens Bakke. I den ene varebil blev bagruden knust, og fra den blev der stjålet elektrisk værktøj. Fra den anden varebil blev der også stjålet elektrisk værktøj. Her skaffede gerningspersonerne sig adgang ved at knuse vinduet i passagerdøren, hvorefter de skubbede bilen frem, så de kunne komme til dørene bag på varebilen, hvor de borede låsen op. 

 

Også fra en varebil, der holdt parkeret på Hesteskoen mellem tirsdag klokken 13.00 og torsdag klokken 13.46, blev der stjålet værktøj. Her skaffede de ukendte gerningspersoner sig adgang til varebilen ved at knuse en siderude.

 

Det kan ikke afvises, at der er forbindelse mellem de tre tyverier.

 

Færdselsuheld, Helsingør

En 8-årig dreng fra Helsingør cyklede klokken 07.58 i østlig retning ad Esrumvej på cykelstien, da han mistede balancen og væltede ud på kørebanen. Her blev han ramt af en bil ført af en 59-årig mand fra Helsingør, som kom kørende i samme retning som drengen. 

Drengen fik nogle overfladiske skrammer ved uheldet og blev derfor kørt med ambulance til kontrol på hospitalet.

 

Tyveri af sidespejle, Ølstykke

Mellem onsdag klokken 15.00 og torsdag klokken 08.00 stjal ukendte gerningspersoner bege sidespejle fra en bil, som holdt parkeret på Dronn. Margrethes Vej. 

Klokken 14.06 indløb der anmeldelse om, at en anden bil, som havde holdt parkeret på samme vej i tidsrummet lørdag klokken 11.00 til torsdag klokken 14.00, havde fået fjernet glasset i begge sidespejle, og at ukendte gerningspersoner derefter havde klippet ledningerne bag glasset over. 

Det kan ikke afvises, at der er forbindelse mellem de to hændelser.

 

Hærværk, Snekkersten

Mellem onsdag klokken 20.00 og torsdag klokken 10.00 kastede ukendte gerningspersoner en brosten ind gennem ruden på bilens højre bagdør, mens bilen holdt parkeret på en parkeringsplads ved Snekkersten Station.

 

Mand skabte uro, Hillerød

Klokken 13.31 blev det anmeldt, at en mand havde skabt uro i Lagkagehuset på Hillerød Station, og at medarbejderne havde bedt ham om at forlade stedet. Han fortsatte dog med at stå foran butikken, hvor han opførte sig ophidset. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf manden, en 40-årig fra Helsinge, og han blev af patruljen bortvist derfra.

 

Mistænkeligt forhold, Værløse

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 14.45, befandt der sig to personer ved Værløse Bymidte, hvor de henvendte sig til ældre borgere. Ifølge anmelderen, en 33-årig fra Værløse, foregav de at være døvstumme, og der var mistanke om, at de forsøgte at snyde de ældre. En patrulje kørte til stedet for at lede efter de to personer, som dog ikke længere befandt sig i området.

De to personer beskrives som:  
A: mand, ca. 18 år, østeuropæisk af udseende, ca. 170 cm og med kort sort hår. Medbragte brochure.
B: mand, ca. 30 år, østeuropæisk af udseende, ca. 170 cm og med kort klippet mørkt hår. Medbragte brochure.

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med de to personer med henblik på at fastslå deres formål med at henvende sig til de forbipasserende.

 

Mistænkeligt forhold, Smørum

En 86-årig mand fra Smørum anmeldte klokken 15.44, at han på Flodvej kort forinden var blevet antastet af en mand og en kvinde, som oplyste, at de samlede penge ind til handicappede. Da den 86-årige bad dem om noget legitimation for at sikre sig, at han ikke blev snydt, afviste de to personer at vide, hvad dette betød. Den 86-årige mistænkte derfor, at de to personer forsøgte at snyde ham. En patrulje kørte til stedet, hvor de dog ikke længere befandt sig, og de var heller ikke mulige at udfinde ved en efterfølgende rundering i området.

De to personer beskrives som: 
A: mand, ca. 25 år, af anden etnisk herkomst end dansk. Iført mørkt tøj.
B: kvinde, ca. 25 år, af anden etnisk herkomst end dansk. Iført mørkt tøj.

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med de to personer med henblik på at fastslå deres formål med at henvende sig til den 76-årige.

 

Kørsel uden førerret, Hørsholm

En 33-årig mandlig bilist fra Vordingborg-området blev klokken 15.45 standset af en patrulje på Savsvinget. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han ikke havde erhvervet sig et sådant. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Kørte uden kørekort, Humlebæk

En 29-årig mand fra Søborg blev torsdag eftermiddag klokken 16.31 sigtet for at køre bil, selvom han tidligere var frakendt sin førerret. Den 29-årige blev standet i krydset Hørsholmvej/Toeltvej.

 

Kørte på ulovlig knallert, Jægerspris

Torsdag eftermiddag klokken 17.00 blev en 17-årig ung mand standset af en patrulje på Skovnæsvej og sigtet for at køre på en ulovlig knallert, idet knallerten var konstruktionsmæssigt ændret, så den kunne kørte hurtigere, end den var bygget til.

 

Uro i hovedgade, Birkerød

En gruppe unge skabte torsdag eftermiddag klokken 17.35 uro i Hovedgaden ved at råbe og løbe rundt. Et par patruljer kørte til stedet og formanede de unge om at opføre sig ordentligt og noterede de unges navne og øvrige generalier. 

 

Stjal dagligvarer, Hørsholm

Torsdag aften klokken 18.15 blev en 40-årig mand fra Sverige taget for butikstyveri i Netto på Hovedgaden. Manden blev sigtet for tyveriet samt for at have overtrådt det forbud, han har mod at rejse ind i Danmark.

 

Unge fik besked på at opføre sig ordentligt, Hillerød

En gruppe unge havde torsdag aften klokken 18.45 så svært ved at opføre sig ordentligt på Hillerød Station, at en patrulje måtte køre til stedet og tage et alvorsord med dem. De unge gik rundt i stationsområdet og råbte, ligesom de virkede truende over for de øvrige borgere på stedet.

Stjal pakker, Hellerup

En 43-årig mand fra Køge stjal torsdag aften klokken 19.33 nogle pakker fra et pakkebur hos Meny på Strandvejen. Manden blev dog opdaget og politiet tilkaldt.

Uheldsbilist ødelage telefon, Værløse

En ukendt mand påkørte torsdag aften klokken 20.45 en 58-årig mand ved Skovbrynet/Kongevejen. Efterfølgende bemærkede den 58-årige mand, at føreren af bilen virkede alkoholpåvirket og sagde derfor, at han ville ringe efter politiet. Det fik den ukendte mand til at tage den 58-åriges telefon og ødelægge den, hvorefter han kørte fra stedet. Der er ikke anden beskrivelse af ham end, at han er omkring 20 år gammel og formentlig kørte i en ældre Ford. Den 58-årige kom ikke umiddelbart til skade ved påkørslen.

Spritbilist standset, Fredensborg

En 29-årig mand fra Frederiksværk blev torsdag aften klokken 21.15 sigtet for spirituskørsel på Dr. Louises Allé. Manden blev taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, der skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Sigtet for hærværk samt vold mod tjenestemand, Gentofte

Torsdag aften stod flere personer på Jægersborg Station, hvor de sprayede maling mod de tog, som kørte forbi perronen. Da en medarbejder fra DSB forsøgte at tage kontakt til en af personerne, blev hun også sprayet mod. En patrulje kom til stedet og anholdt en 23-årig og en 29-årig mand, begge fra København. De blev begge sigtet for hærværk og den 29-årige blev tillige sigtet for vold mod tjenestemand.

Bil brændte, Vedbæk

En BMW brændte torsdag aften klokken 22.54, mens den stod på Staktoften. Årsagen til branden kendes ikke og skal undersøges nærmere.

Sigtet for spirituskørsel og kørsel uden førerret, Dronningmølle

Klokken 02.54 natten til fredag blev en 18-åirg ung mand fra København standset, da han kom kørende ad Villingebæk Strandvej. Her viste en alkometertest, at hans promille var højere end tilladt, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille. Desuden blev den unge mand sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde erhvervet kørekort.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 11. - 12. februar 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler