Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Snekkersten - fredag den 14. maj

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Snekkersten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Øl og kvartpaller stjålet

Virum: Torsdag morgen klokken 08.52 blev det anmeldt, at ukendte gerningsmænd havde stjålet 900 øl og 24 kvartpaller fra Fakta på Virum Torv. Tyveriet er sket onsdag aften klokken 23.40, hvor gerningsmændene har benyttet nogle paller til at kunne forcere hegnet ind til varegården.

Fandt våbenskab og patroner

Hillerød: En borger kontaktede torsdag formiddag klokken 09,33 politiet og fortalte, at han havde fundet et våbenskab og et ukendt antal patroner på skovstien ved Kildeportvej. En patrulje kørte til stedet for at indsamle patronerne, og da man kunne huske, at der for nylig var blevet stjålet et våbenskab, som passede på beskrivelsen, blev våbenskab og patroner returneret til rette ejermand.

 

Instrumentpanel og navigation stjålet fra biler

Hellerup/Charlottenlund: Mellem onsdag aften klokken 20.00 og torsdag formiddag klokken 10.00 er der stjålet et instrumentpanel fra en bil, der holdt på Hesselvang i Hellerup og et navigationsanlæg fra en bil, der holdt på Skovvej i Charlottenlund.

 

Kontanter stjålet fra genbrudsforretning

Frederikssund: Fra et pengeskab i Dansk Folkehjælps genbrugsforretning i Østergade er der mellem onsdag eftermiddag klokken 17.00 og torsdag klokken 12.00 stjålet et kontantbeløb. Tyven har brudt en dør op for at skaffe sig adgang til forretningen og har herefter brudt

pengeskabet op.

 

Fik stjålet pung

Hillerød: Torsdag mellem klokken 13.00 og 13.30 fik en 66-årig mand fra Sorø stjålet sin pung, indeholdende kontanter, betalingskort, sundhedskort og kørekort, fra sin jakkelomme, da han var i Bauhaus på Sigrunsvej. Manden har forklaret, at en udenlandsk kvinde gik tæt op af ham i forretningen. Kvinden beskrives som sydeuropæisk af udseende, 28-32 år, 160-165 cm høj og spinkel af bygning, brun i huden med sort mellemlangt hår og meget blå øjne. Hun talte et fremmedsprog og var iført en mørkeblå jakke.

 

Dæk skåret op

Hillerød: En knallert, som stod på Hillerødholmsallé, har mellem torsdag midnat og torsdag morgen klokken 08.00 fået skåret bagdækket op.

 

Sparkede til blomsterkasser

Stenløse: Lidt efter midnat torsdag sparkede en ukendt gerningsmand til nogle blomsterkasser, som stod foran forretningen Hos Heidie i Egedal Centret. Hærværket blev anmeldt torsdag eftermiddag klokken 15.01.

 

Flere tilfælde af skud med hardball pistol mod personer

Helsingør/ Humlebæk: Flere borgere anmeldte torsdag eftermiddag, at de var blevet beskudt med en hardball pistol fra et forbipasserende køretøj mellem klokken 16.20 og 17.50. Her er der blevet skudt mod en 15-årig ung mand fra Snekkersten ved Vestervang Kirke, en 27-årig lokal mand på Gurrevej, efter en 72-årig mand, som beskar planter i sin forhave på Gurrevej, og en 30-årig mand fra Helsingør anmeldte, at der var blevet skudt hul i hans bagrude, da han kom kørende ved pantstationen på Prøvestensvej. I Humlebæk blev en 21-årig kvinde fra Helsingør ramt på bagdelen af tre skud, da hun cyklede af Fredensborgvej, og en 37-årig mand fra København blev beskudt, da han ventede på toget på Humlebæk Station.

 

Senere torsdag aften blev en 45-årig mand fra Humlebæk ramt på armen og ryggen af flere hardball skud, da han gik ad Humlebæk Strandvej, ligesom en 15-årig ung mand fra Søborg blev beskudt flere gange med en hardball pistol fra en bil, der hørte rundt ved Snekkersten Havn.

 

Flere af de forurettede borgere har forklaret, at skuddene fra hardball pistolen kom fra en større sølvfarvet bil. Desuden beskrives en gerningsmand som værende ca 20 år, østeuropæisk af udseende, lys i huden, klippet skaldet i siderne og med kort mørkt hår oven på hovedet, iført grå t-shirt. Flere patruljer kørte rundt i anmeldelsesområderne for at finde bilen og gerningsmanden, dog uden held.

Unge mænd bortvist fra madmarked

Helsingør: Tolv unge mænd blev torsdag aften omkring klokken 18.30 bortvist fra Helsingør Madmarked, hvor de hoppede på bordene og opførte sig truende over for andre gæster og personale. De unge mænd var i alderen 14-20 år og fra Espergærde, Helsingør, Kvistgård og Ålsgårde.

Mand onanerede på bænk

Gentofte: En mand sad torsdag aften klokken 18.43 og onanerede på en bænk på i Brobæk Mose. Det blev i skarpe vendinger påtalt af en 40-årig forbipasserende kvinde fra Gentofte, hvilket fik manden til at komme med en obskøn opfordring til kvinden. Manden beskrives som mellemøstlig af udseende, 25-30 år, 180-185 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden med kort sort hår. Han talte dansk med accent og var iført sort cardigan, rød t-shirt med gul skrift og mørke buser. Han cyklede fra stedet i retning mod Søbredden.

Mundbindtjek på restaurant

Hillerød: En gæst på et spisested i Hillerød kontaktede torsdag aften lidt efter klokken 20 politiet og fortalte, at en del af de øvrige gæster på stedet ikke bar bundbind, når de bevægede sig rundt i restauranten. En patrulje blev sendt til stedet og kunne konstatere, at alle på stedet efterlevede reglerne om brug af mundbind.

Indbrud i forretning

Virum: Klokken 21.44 torsdag aften brød to mænd ind i en forretning på Grønnevej. Det fremgår ikke af oplysningerne på døgnrapporten, hvorvidt der er stjålet noget fra forretningen. De to mænd, der beskrives som A: skandinavisk af udseende, 17-19 år, 180 cm høj, kraftig af bygning, hvid i huden med kort lyst hår i sideskilning, iført sort hættetrøje, beige jakke, mørkeblå jeans og hvide sneakers samt medbringende en græsgrøn ”short-john” budcykel. B: skandinavisk af udseende, 17-19 år, 170-175 cm høj, alminidelig af bygning, hvid i huden med kort brunt krøllet og kraftigt hår, iført hvid hættetrøje, sort vest, mørkeblå jeans og hvide sneakers samt medbringende en sort mountainbike. En patrulje kørte umiddelbart efter anmeldelsen til stedet og rundt i området, men de to gerningsmænd var ikke at finde.

Mand kastede med flasker

Hillerød: En hashpåvirket 19-årig mand fra Holstebro kastede torsdag aften klokken 22.07 med flasker på Søndre Jernbanevej. Manden blev anholdt, sigtet for gadeuorden og taget med i detentionen.

Narkobilist forsøgte at løbe fra politiet

Virum: En 23-årig mand fra Søborg forsøgte torsdag aften at løbe fra politiet, efter han var blevet standset i sin bil på Grønnevej. Det lykkedes ham dog ikke, og da en narkometertest viste, at han var påvirket af cannabis og ikke havde noget kørekort, blev han sigtet for kørsel under påvirket af euforiserende stoffer samt for kørsel uden førerret.

Mistænkelige mænd i hus

Charlottenlund: En beboer på Slotsvej anmeldte torsdag aften klokken 23.13, at en mand gik rundt i et hus på Slotsvej og lyste med en lommelygte. En patrulje blev sendt til stedet, og kunne konstatere, at der var tale om et legalt forhold og at manden gik rundt med en lommelygte på grund af en strømafbrydelse i huset.

Vidste du, at Nordsjællands Politi altid forsøger at finde en ledig patrulje, hvis du ringer om et indbrud, der er i gang nu og her? Vi vil nemlig gerne fange indbrudstyven på fersk gerning.

Unge hørte høj musik

Hillerød: Torsdag aften klokken 23.37 kom en anmeldelse om, at en gruppe unge hørte høj musik og havde flyttet nogle stole fra en nærliggende restaurant ned på Posen. En patrulje kørte til stedet, som de unge i mellemtiden havde forladt.

Sigtet for besiddelse af fyrværkeri

Skibby: Kort efter fredag midnat blev fire unge truffet i skolegården ved Skibby Skole af en patrulje, Den ene af de unge, en 18-årig ung mand fra Skibby, blev sigtet for at være i besiddelse af diverse fyrværkeri.

Blev bedt om at skrue ned

Gentofte: Nogle beboere på Prins Valdemars Vej blev natten til fredag bedt om at skrue ned for musikken, da de holdt fest. Anmeldelsen om musik til ulempe kom klokken 00.56 og en patrulje kørte senere til stedet for at genskabe natteroen for de omkringboende.

Unge bankede på ruder

Fredensborg: en gruppe unge rendte klokken 01.52 natten til fredag rundt og bankede på vinduerne i Nødebohave. En patrulje blev sendt til stedet, men de unge var ikke at finde i området.

Rat og navigation stjålet

Hillerød: Fra en BMW, som holdt på Kløvervej, er der mellem torsdag aften klokken 22.30 og fredag morgen klokken 05.30 blevet stjålet rat, navigationsanlæg og airbag.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 13.-14. maj 2021Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler