Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Snekkersten - onsdag den 17. februar

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Snekkersten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld

Holte: Klokken 07.28 skete der et solofærdselsuheld på Kongevejen ved Vasevejen, idet en personbil ført af en 56-årig mand fra Virum snurrede rundt og ramte en lygtepæl, hvorefter bilen holdt på tværs og spærrede den ene vejbane og ikke umiddelbart kunne flyttes ved at blive skubbet væk ved håndkraft kombineret med bilens motorkraft.

Der skete ingen personskade, ligesom lygtepælen heller ikke led den store overlast, men der var mindre trafikale problemer på stedet, indtil vejhjælpen nåede frem.

 

Tyveri

Hillerød: Klokken 08.20 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 20.00 og søndag klokken 00.30 var blevet stjålet 28 letvægtsgasflasker fra Stark. Tyvene var kommet ind ved at klippe hul i et hegn, hvorefter de havde skaffet sig adgang til gasflaskerne, der stod i nogle aflåste bure.

 

Tyveri fra personbil

Holte: Klokken 09.42 blev det anmeldt, at der imellem klokken 01.00 og 09.30 var blevet stjålet en pung, kontanter, taske samt solbriller fra en personbil, der havde holdt parkeret i en carport på Bakkefaldet.

 

Spirituskørsel

Liseleje: Klokken 11.18 blev det anmeldt, at en varebil kørte rund i Liseleje, og at føreren muligvis var påvirket. En patrulje kørte til området, hvor føreren blev udfundet ved Faktas p-plads. Her pustede varebilens fører, en 44-årig mand fra Hørsholm, alkometeret op over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og eskorteret med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

 

Kørsel i frakendelsestiden

Frederiksværk: Klokken 14.08 blev en 30-årig mandlig varevognsfører fra Frederiksværk kontrolleret, efter han havde kørt på blandt andet Hillerødvej. Her viste det sig, at han var blevet frakendt retten til at køre bil, og at han befandt sig i frakendelsestiden, hvorfor han blev sigtet for dette forhold. Derudover blev han også sigtet for narkokørsel, tyveri af nummerplade samt kørsel i uindregistreret køretøj. En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

 

Teenagere på glatis

Helsinge: En gruppe teenagere blev tirsdag eftermiddag ved 17-tiden belært om faren ved at gå rundt på is, som ikke er frigivet til færdsel og dermed ikke er sikker. Teenagerne var gået ud på isen ved Ramløse Havn og en patrulje kørte ud og fik dem ind på fastlandet igen.

 

Mågefangere vakte mistanke

Frederiksværk: To mænd vakte tirsdag eftermiddag omkring klokken 16.50 mistanke, da de blev set fange måger og ænder og komme disse i en bil ved Torvet. En patrulje kørte ud for at undersøge sagen nærmere og kunne konstatere, at der var tale om indfangning af fugle, der skulle ringmærkes.

 

Unge måtte forlade midtpunkt

Holte: En gruppe unge i alderen 13-16 år fra Holte, Nærum, Kgs. Lyngby, Vedbæk og Kjellerup blev tirsdag aften klokken 19.45 bedt om at finde et andet sted at være. De unge havde forsamlet sig i Holte Midtpunkt, hvor de fik lidt at drikke og hørte høj musik.

 

Stjal sodavand

Snekkersten: En 15-årig ung mand fra Snekkersten blev mandag aften klokken 21.00 taget i at stjæle en sodavand fra Føtex på Nørrebakken. Den 15-årige blev sigtet for butikstyveri og hans forældre samt de sociale myndigheder underrettes om sagen.

Musik til ulempe

Nordsjælland: I løbet af tirsdag eftermiddag og aften har politiet fået anmeldelser om musik til ulempe flere steder i kredsen blandt andet på Dambakken i Birkerød, Søndre Jernbanevej i Hillerød og skovvej i Frederiksværk. De fleste steder blev musikken skruet ned igen uden politiets mellemkomst, på Bukkeballevej i Rungsted Kyst måtte en patrulje dog tale med forældrene til nogle unge, der gennem flere timer havde hørt meget høj musik, hvorefter musikken blev slukket.

Blev bortvist fra opgang

Birkerød: En 47-årig østeuropæisk mand blev tirsdag aften klokken 23.50 bortvist fra en opgang på Birkerød Parkvej, hvor han opholdt sig. Men da han begyndte at råbe og være til gene for beboerne, blev politiet tilkaldt og manden bortvist.

Flere trafikuheld på grund af glatte veje

Nordsjælland: Det glatte føre har i de sene natte- og tidlige morgentimer været årsag til flere trafikuheld rundt omkring i Nordsjælland. Heldigvis er ingen personer kommet alvorligt til skade. En 41-årig mand fra Frederiksværk blev dog kørt til tjek på skadestuen onsdag morgen klokken 06.29, efter hans bil var rullet rundt Frederikssundsvej. 

Bilruder knust

Frederiksværk: En Ford, som holdt på Bukketornvej, har været udsat for hærværk idet alle bilens ruder er knust og et dæk er punkteret. Hærværket blev opdaget klokken 05.11 onsdag morgen.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 16. – 17. februar 2021
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler