Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Snekkersten - onsdag den 20. januar

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Snekkersten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld, Farum

Klokken 07.49 skete der et færdselsuheld på Hillerødmotorvejen, da en 46-årig mandlig bilist fra Vanløse blev påkørt bagfra af en anden bilist, hvorefter den 46-årige kørte ind i midterrabatten. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men grundet bilernes placering blev trafikken i en periode påvirket, mens der blev ryddet op efter uheldet.

 

Knust rude i butik, Helsingør

Klokken 08.26 blev det anmeldt, at en rude ind til butikken Coco’s på Stengade blev knust med en sten mellem mandag klokken 16.00 og tirsdag klokken 07.30. Der var formentlig ikke sket indstigning på stedet, og der var derfor heller ikke umiddelbart stjålet noget derfra. 

 

Tyveri fra personbil, Værløse

Mellem mandag klokken 18.00 og tirsdag klokken 08.30 blev ruden i passagerdøren til en bil, som holdt parkeret på Ryetvej, knust. Herefter blev døren åbnet, og den integrerede skærm i køretøjet blev stjålet.

 

Mistænkeligt forhold, Helsingør

Klokken 10.45 blev to personer set gå frem og tilbage til hæveautomaten ved Nordea på Stengade, hvor en forbipasserende mistænkte, at de hævede penge med flere forskellige hævekort. En patrulje kørte til stedet, men de to personer var ikke længere på stedet og ej heller mulige at udfinde i området.

De to personer beskrives som:
A: mand, ikke etnisk dansk af udseende, 55-60 år, brun i huden. Iført blå termojakke med pelskrave, blå træningsbukser med hvid stribe. Medbragte en stok. 
B: kvinde, ikke etnisk dansk af udseende, 55-65 år, brun i huden. Iført hvide gummisko.

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med de to personer med henblik på at fastslå årsagen til deres adfærd på stedet. 

 

Indbrud i virksomhed, Frederikssund

Der indløb klokken 10.58 anmeldelse om, at en træplade på et vindue ind til en virksomhed på Frederiksværkvej. Fra stedet blev der afmonteret og stjålet flere toiletter og blandingsbatterier. Indbruddet var sket mellem fredag klokke 00.00 og mandag klokken 08.00.

 

Indbrud i frisørsalon, Ølstykke

Et vindue ind til Salon Mina på Rådhus Alle blev mellem lørdag den 26. december 2020 klokken 12.00 og tirsdag den 19. januar 2021 klokken 11.07 knust med et ukendt redskab. Fra stedet blev der stjålet flere sakse og hårtrimmere samt et glattejern, krøllejern og flere hårprodukter.

 

Kørsel uden førerret, Hillerød

En patrulje standsede klokken 13.15 et køretøj på Hammersholtvej. Her blev føreren af bilen, en 33-årig mand fra Ikast, bedt om at fremvise et gyldigt kørekort. Det kunne han imidlertid ikke efterkomme, da han ikke havde erhvervet sig retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. 

Passageren i bilen, en 43-årig mand fra Hillerød, blev ved samme lejlighed fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for. 

 

Spirituskørsel, Helsinge

På Bymosevej blev en 44-årig mandlig bilist fra Helsinge klokken 15.45 standset af en patrulje. Han blev her anholdt og sigtet for spirituskørsel, idet han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte. 

Der venter nu svar fra en blodprøve, som skal fastslå mandens eventuelle præcise promille.

Stjal chokolade, Hellerup

Tirsdag eftermiddag klokken 17.00 stjal en 35-årig udenlandsk mand noget chokolade i Meny på Strandvejen. En patrulje kom til stedet, hvor den 35-årige blev anholdt og taget med til afhøring på politigården.

 

Lamper stjålet, Fredensborg

To udendørs lamper er mellem lørdag og i går, tirsdag, klokken 11.00 blevet stjålet fra en villa på Langstrupvej.

 

Havde hash i tasken, Frederikssund

En 18-årig ung kvinde fra Frederikssund blev tirsdag eftermiddag klokken 17.28 sigtet for at være i besiddelse af hash. Kvinden blev truffet på Frederikssund Station, hvor hun var ved at gøre en joint klar og havde yderligere noget hash i sin taske.

 

Unge skabte uro, Hørsholm

En gruppe på fem-seks unge mænd i 15-16 års alderen skabte tirsdag eftermiddag klokken 17.31 uro ved Hørsholm Midtpunkt. En patrulje kørte til stedet, hvor man fik fat i tre af de unge, som blev formanet om god opførsel, ligesom deres generalier blev noteret.

 

Hash i bil, Kokkedal

Tirsdag aften klokken 20.10 blev en 25-årig mand truffet i en bil på Broengen. Manden havde en mindre mængde hash i sin jakke og blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

 

Hund fandt hash, Skævinge

En narkohund snusede sig tirsdag aften klokken 21.15 frem til en pose med en moderat mængde hash, der lå under en bil parkeret bil på Ny Harløsevej. En 18-årig mand fra Skævinge blev sigtet for at være i besiddelse af hashen.

Brand i garage, Hørsholm

Klokken 23.28 udbrød der brand i en garage tilhørende Win Leasing på Ved Klædebo. Flere biler blev brand- og sodskadede og brandårsagen skal nu undersøges nærmere.

Kørte uden kørekort, Helsingør

En 48-årig mand fra Helsingør blev klokken 23.50 tirsdag aften standset, da han kom kørende ad Kongevejen. Her viste det sig, at manden ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Sovende mand i bil vakte mistanke, Snekkersten

En borger kontaktede klokken 02.47 politiet og fortalte, at hun flere gange havde passeret en bil, som holdt i tomgang på en p-plads på Nørrebakken. En patrulje kørte ud for at undersøge sagen nærmere, og kunne konstatere, at der sad en mand og sov i bilen. Manden blev gjort bekendt med reglerne for tomgangskørsel.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler