Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Snekkersten - onsdag den 7. oktober

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk

Snekkersten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hækkeklipper stjålet

Frederikssund: En hækkeklipper og en kompressor er mellem mandag eftermiddag klokken 15.30 og tirsdag morgen klokken 07.00 blevet stjålet fra boligselskabet Rosenvængets værksted på Heimdalsvej. Tyven har brudt døren til værkstedet op for at skaffe sig adgang.

Værktøj stjålet fra varebil

Værløse/Frederiksværk: Fra en varebil, der holdt ved Højlundshusene, er der mandag klokken 23.00 stjålet diverse el-værktøj heriblandt skruemaskiner, batteri og lamper. Tyven har boret døren til varebilen op. Også fra en varebil, der holdt på Torvet i Frederiksværk, er der stjålet el-værktøj. Dette tyveri er sket mellem mandag klokken 20.00 og tirsdag klokken 07.00.

Kørte uden kørekort

Fredensborg: Tirsdag klokken 08.54 blev en 38-årig mand fra Snekkersten standset, da han kom kørende i bil ad Niverød Kongevej. Her viste det sig, at han ikke havde noget kørekort og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Røg i fyrrum

Fredensborg: Et pillefyr, som stod i et fyrrum i kælderen i Børnehusene Endrup, udviklede tirsdag formiddag klokken 09.42 røg. Politi og brand kom hurtigt til stedet, hvor alle børn og vokse allerede var ude af bygningen. Der var ved nærmere eftersyn ikke tale om en egentlig brand, men noget røgudvikling fra fyret. Ingen kom til skade ved hændelsen.

Kørte uden kørekort

Hillerød: Tirsdag eftermiddag klokken 14.15 blev en 44-årig mand fra Roskilde sigtet for at kørsel uden førerret. Manden kom kørende af Roskildevej, da han blev standset af en patrulje.

Narkopåvirket og uden styrthjelm

Slangerup: En 38-årig mand fra Hvidovre blev tirsdag eftermiddag klokken 14.57 standset, da han kom kørende ad Hørup Skovvej. Manden kørte uden styrthjelm, og en narkometertest viste, at han var påvirket af amfetamin. Manden blev sigtet for begge forhold og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal vise hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Butikstyv tilbageholdt af personale

Hellerup: Tirsdag eftermiddag stjal en 40-årig mand med ukendt adresse nogle øl i Netto. Manden var også en tur i 7/11 og Irma, og da han blev konfronteret af personalet, løb han fra stedet. Det lykkedes personale fra de to forretninger at indhente ham og tilbageholde ham på Ryvang Station, indtil en patrulje nåede frem og kunne sigte ham for tyveriet.

Ung butikstyv på spil

Helsingør: En 14-årig ung kvinde fra Tikøb blev tirsdag eftermiddag klokken 16.22 taget for butikstyveri i Helsingør Bycenter. Den unge kvinde havde stjålet varer fra H&M, Normal og Føtex. På grund af kvindens unge alder, blev hendes forældre og de sociale myndigheder kontaktet og informeret om sagen.

Muligt stenkast mod bil

Ølstykke: En 44-årig mand anmeldte tirsdag aften klokken 19.16, at der var blevet kastet en sten mod hans bil, da han klokken 18.40 kom kørende ad Rådhus Allé. Bilisten, en 44-årig kom ikke til skade, men bilens forrude blev knust som følge af stenkastet. Stenen blev kastet fra en busk og politiet undersøgte tirsdag aften strækningen med patruljer og hunde. Sagen bliver efterforsket med henblik på at fastslå, om der var tale om et stenkast eller et stenslag.

Var i besiddelse af skunk

Hillerød: En 18-årig kvinde fra Glostrup blev tirsdag aften omkring klokken 20.45 truffet ved Hillerødholmsskolen af en patrulje. Her blev hun sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde skunk. Også en 18-årig kvinde fra Hillerød blev fundet i besiddelse af skunk og sigtet for det.

Spritbilist standset

Gentofte: Klokken 02.25 natten til onsdag blev en 41-årig mand standset på Nybrovej. Her viste en alkometertest, at manden var påvirket af alkohol ud over det tilladte, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på politigården, hvor en læge udtog en blodprøve, som skal fastlægge den 41-åriges nøjagtige promille.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 06. – 07. oktober 2020
 
Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler