Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Snekkersten - torsdag den 18. februar

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Snekkersten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 27-årig mandlig bilist fra Valby kørte klokken 07.07 ad Helsingørmotorvejen i nordgående retning, hvor han ramte en snedrive, som fik hans il til at dreje rundt på kørebanen. En 53-årig mandlig lastbilschauffør fra Næstved, som kom kørende i samme retning, påkørte herefter den 27-årige foran på venstre side af bilen.Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men den 53-årige lastbilschauffør blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet. En skiltevogn måtte i en periode dirigere trafikken grundet de forulykkede bilers placering.

 

Solofærdselsuheld, Værløse

Klokken 07.28 kørte en 22-årig mandlig bilist fra København ad Hillerødmotorvejen i nordvestlig retning ved afkørsel 8, hvor han påkørte et vejskilt. En ambulance blev sendt til stedet for at tilse bilisten, og det blev her vurderet, at det ikke var nødvendigt at tage ham med til hospitalet.En skiltevogn måtte i en periode dirigere trafikken grundet den forulykkede bils placering.

 

Airbag stjålet fra biler, Værløse

Mellem tirsdag klokken 22.00 og onsdag klokken 08.00 blev airbaggen fra en Mercedes, som holdt parkeret på Anyvej, stjålet. En ukendt gerningsperson tiltvang sig adgang til bilen ved at knuse bagerste højre siderude.

Fra en anden Mercedes, som holdt parkeret på Inavej nærved mellem tirsdag klokken 18.00 og onsdag klokken 06.15, blev der også stjålet airbags samt en gps. Her tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til bilen ved at knuse bilens bagrude. 

Nordsjællands Politi formoder, at der er tale om den samme gerningsperson til de to hændelser.

 

Skorstensbrand, Hellerup
Klokken 08.36 indløb der anmeldelse om, at der var ild i tagkonstruktionen på et kolonihavehus på Tranegårdsvej. Patruljer kørte til stedet og tog kontakt til husets beboere, som alle var kommet ud. Der sås røgudvikling fra taget, men ingen synlige flammer, og branden, som formentlig var opstået i skorstenen, gik ud af sig selv. 

 

Skure opbrudt, Frederikssund

Mellem tirsdag klokken 22.00 og onsdag klokken 09.00 blev tre skure tilhørende et lejlighedskompleks på Færgeparken brudt op med en ukendt genstande. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

 

Seriehærværk, Kgs. Lyngby

Klokken 09.01 blev det anmeldt, at der mellem tirsdag klokken 16.00 og onsdag klokken 08.30 var udøvet hærværk på en bygning på Birkholmsvej samt på fem biler, som havde holdt parkeret på samme vej. Ukendte gerningspersoner havde knust to vinduer i bygningen med sten, mens de fem biler hver havde fået knækket et sidespejl af. 

Også en bil, som holdt parkeret på Peter Rørdams Vej nærved, havde været udsat for hærværk, idet der var slået på bilens sidespejl, så elektronikken ikke længere virkede.

 

Hærværk, Frederiksværk

Klokken 09.14 indløb der anmeldelse om, at en ukendt gerningsperson mellem torsdag klokken 13.00 og onsdag klokken 05.00 udøvede hærværk i form af graffitimaling på en toiletdør, papirholder og hårtørrer på et herretoilet beliggende ved siden af en bager i shopping centret på Nørregade. 

 

Kørsel uden førerret, Hillerød

En 27-årig mandlig bilist fra Helsinge blev klokken 10.45 standset af en patrulje på Herredsvejen. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han ikke havde erhvervet sig et sådan. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Bedrageri, Nærum

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 12.29, havde to kunder tirsdag klokken 16.41 held med at fremvise en stregkode fra Danske Spil på en telefon til først en kasseassistent og derefter en anden, hvorved de af to omgange fik udbetalt et beløb i kontanter. 

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke yderligere signalement af de to kunder end, at den ene sad i kørestol.

 

Færdselsuheld, Ølstykke

Klokken 13.29 skete der et færdselsuheld på Birkemosen mellem to bilister, en 52-årig mand fra Ølstykke og en 53-årig mand fra Slangerup, idet den 52-årige ikke overholdt sin vigepligt.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men den 52-årige blev kørt med ambulance til tjek på hospitalet grundet smerter i nakken. Han blev efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt vigepligten.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Nivå

En 25-årig mandlig bilist fra Kokkedal blev klokken 13.40 standset af en patrulje ved Islandshøjparken. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

Der afventer nu svar fra en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 15.37 indløb der anmeldelse om, at en ung mand og kvinde blev tilbageholdt i Kvickly på Stjernegade, da de havde stjålet 23 flasker spiritus fra butikken. En patrulje kørte dertil, hvor de traf en 17-årig mand og en 18-årig kvinde fra lokalområdet, som de sigtede for butikstyveri. Grundet den unge mands alder blev der efterfølgende taget kontakt til hans forældre samt de sociale myndigheder.

 

Drenge kastede snebolde efter biler, Snekkersten

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 15.51, kastede nogle drenge med snebole efter biler ved Storsejlet. De var ved anmeldelsestidspunktet løbet fra stedet, men klokken 16.26 blev det anmeldt, at de igen var tilbage. En patrulje kørte til stedet for at lede efter drengene, men de var i melletiden forsvundet igen.  

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Kgs. Lyngby

Klokken 17.02 blev en 38-årig mand truffet i cykelkælderen under Lyngby Station. Han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet efter lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Mistænkeligt forhold, Birkerød

Klokken 17.47 blev det anmeldt, at fem-syv unge mænd kastede med sne og is efter personer på gaden nær Føtex. En patrulje blev sendt til stedet, men de unge mænd blev ikke udfundet.

 

Mistænkeligt forhold, Klampenborg

Klokken 18.59 blev det anmeldt fra Emiliekildevej, at en person gik rundt nær et nabohus med en lommelygte, og anmelderen frygtede, at det kunne være en indbrudstyv. En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var tale om et legalt forhold, idet personen med lygten selv boede i området, og denne havde blot været ude i sit mørke skur. Alligevel skal der lyde ros til anmelderen for at reagere på sin mistanke.

 

Mistænkeligt forhold, Helsingør

Omkring klokken 19 indløb der flere anmeldelser fra området omkring Gurrevej omhandlende en gruppe unge mennesker, der kastede med sne og is, blandt andet på nogle boligers vinduer. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 13-årig dreng fra Helsingør blev truffet, og denne fik læst og påskrevet af patruljen, hvordan man bør opføre sig.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Frederikssund

Klokken 19.49 blev en 18-årig mand fra Frederikssund og en 14-årig pige fra Skodsborg visiteret i Sillebroens P-hus. Begge blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvorfor den 18-årige blev sigtet for dette, mens de relevante myndigheder og relevante voksne blev kontaktet i pigens tilfælde grundset hendes unge alder.

 

Mistænkeligt forhold, Helsingør

Klokken 20.22 blev det anmeldt, at flere unge mennesker var samlet i en cykelkælder under Horsedammen, og at deres opførsel var utryghedsskabende. Politiet blev sendt dertil, men ved ankomsten var de unge mennesker forsvundet fra stedet.

 

Mistænkeligt forhold, Virum

Klokken 01.54 blev det anmeldt, at fire unge mennesker havde banket på ruderne på en bopæl på Parcelvej, der absolut ikke ventede besøg. En patrulje blev sendt til stedet, hvor to unge mænd, en henholdsvis 18-årig fra København og en 18-årig fra Odense, blev truffet og bortvist fra området.

 

Spirituskørsel, Hørsholm

Klokken 02.42 blev en 20-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Isterødvejen. Her fik han alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og eskorteret med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

I den forbindelse blev en af passagererne i bilen, en 20-årig mand fra Charlottenlund, desuden sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 17. - 18. februar 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler