Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Snekkersten - torsdag den 25. marts

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Snekkersten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld, Hillerød

Klokken 07.40 skete der et færdselsuheld, da part 1, en 56-årig mandlig bilist fra Helsingør, kørte nordøst ad Overdrevsvejen kørte over i modsatte kørebane ca. 200 meter nordøst for T-krydset ved Kongens Vænge. Her påkørte han en 59-årig kvindelig bilist fra Hundested, hvorved vragrester fra sammenstødet fløj over på et køretøj tilhørende en 38-årig kvindelig bilist fra Hillerød.

Der skete ved uheldet større materiel skade på den 56-årige mands og den 59-årige kvindes biler. Det skabte i en kort periode kø på stedet, mens der blev ryddet op på vejen. 

Uheldet medførte ikke umiddelbart større personskade, men den 59-årige kvindelige bilist blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

Den 56-årige mandlige bilist blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselslovens bestemmelser.

 

Spirituskørsel, Skævinge

En 44-årig mandlig bilist fra Jyllinge blev klokken 10.00 standset af en patrulje på Borupvej. Her blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel, idet han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte. Han blev derudover også sigtet for at køre bil, selv om han havde fået frakendt førerretten. 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå mandens eventuelle præcise promille.

 

Blufærdighedskrænkelse, Snekkersten

På vegne af en 15-årig ung kvinde fra Helsingør blev det klokken 11.44 anmeldt, at hun kort forinden havde befundet sig i Øresundstoget mod Købehavn, da en mand omkring Snekkersten Station kom ind i kupeen og satte sig parallelt med hende på den anden side af midtergangen. Her blottede han sine genitalier og begyndte at masturbere. Den unge kvinde forlod hurtigt kupeen og stod af på Kokkedal Station.

Manden beskrives som: mand, hvid i huden med mørke skægstubbe, 30-40 år, 185-190 cm, robust af bygning. Iført mørk trøje/jakke, neon-grønne arbejdsbukser, sorte arbejdssko, muligvis kasket. Medbragte rygsæk og avis.

 

Færdselsuheld, Farum

På Frederiksborgvej skete der klokken 11.49 et færdselsheld, da to biler kørte frontalt sammen i krydset ved Slangerupvej, formentlig fordi den ene part, en 90-årig mandlig bilist fra Værløse, kørte frem for rødt lys. 

Flere patruljer kørte derfor til stedet, og da en af parterne ved uheldet blev teknisk fastklemt i sin bil, blev brandvæsnet også tilkaldt for at hjælpe personen ud. Der måtte en overgang lukkes for trafikken, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Både den 90-årige mandlige billist og den anden part i uheldet, en 40-årig kvinde fra Frederikssund, blev efterfølgende kørt med ambulancer til hospitalet for behandling af deres skader. 

 

Målrettet indsats, Helsingør og Espergærde

I forbindelse med en målrettet indsats mod overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer var en række patruljer onsdag eftermiddag til stede flere steder i Helsingør og Espergærde. Det resulterede blandt andet i, at en 32-årig mandlig bilist fra Helsingør blev standset klokken 13.59 på Borg. P. Christ. Vej, hvor han blev sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Ved ransagning af hans bil blev der fundet en mindre mængde hash, og han blev derfor også sigtet for dette. 

Klokken 14.00 blev en 42-årig mandlig bilist standset af på Hestens Bakke. Her viste et narkometer, at han formentlig også havde kørt bil under påvirknings af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for dette.

 

På Nordvej blev en 19-årig mandlig bilist fra Helsingør standset klokken 14.57 og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig også havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Ved samme lejlighed blev både den 19-årige fører af bilen samt en 18-årig ung mand fra Helsingør, der var passager i bilen, sigtet for at være i besiddelse af mindre mængder hash.

 

Endnu en 32-årig mandlig bilist fra Helsingør blev standset af en patrulje på Guldgravervej klokken 16.00. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

 

Der venter nu svar på blodprøver fra de fire mandlige bilister, da prøverne skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mændenes eventuelle narkopåvirkning.

 

Under politiets tilstedeværelse i Helsingør og Espergærde-området blev en række personer derudover sigtet for blandt andet manglende medbragt kørekort samt fejl og mangler på køretøjer.

 
Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Gentofte
Klokken 16.41 blev en 21-årig mandlig bilist fra Gentofte vinket ind til siden ved Kildegårds Plads og sigtet for at køre bil uden at benytte sele. Manden påstod i den forbindelse, at der lå en pistol i bilen, hvilket medførte en ransagning af bilen, men det viste sig, at påstanden var grundløs. Ydermere fremsagde manden en del ukvemsord i retning mod patruljen, hvorfor han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.
 
Kørsel i påvirket tilstand, Dyssegård
Klokken 17.17 blev en 22-årig mandlig bilist fra Søborg standset og kontrolleret på Vangedevej i krydset Ved Bommen. Her fik han narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.
 
Brand, Frederikssund
Klokken 17.17 blev der anmeldt brand fra Søvej i Frederikssund. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, og sidstnævnte fik kontrol over branden, som formentlig var begyndt ved, at en pose varer var væltet ned over en tændt kogeplade, hvorefter branden havde bredt sig til emhætten.
 
Uenighed i trafikken, Hellerup
Klokken 17.17 anmeldte en 31-årig mandlig bilist fra Valby, at en fremmed mandlig bilist var blevet sur på ham i forbindelse med, at de begge havde kørt på Kildegårdsvej ved Gentofte Hospital. Uenigheden fik den fremmede bilist til at stå ud af sin bil og forsøge at hive den 31-årige ud af sin bil, men dette mislykkedes, hvorefter den fremmede bilist kørte fra stedet.

Ved hjælp af vidneforklaringer og lidt efterforskning lykkedes det at udfinde den fremmede bilist, en 51-årig mand fra Helsinge, der blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Ulovlig knallert, Gilleleje

Klokken 17.26 fik to mandlige knallertførere fra Gilleleje på henholdsvis 16-år og 17-år kontrolleret deres køretøjer på p-pladsen ved Gilbjergskolen. Her viste det sig, at begge knallerter kunne køre mere end den tilladte hastighed, hvorfor de blev sigtet for forholdet.
 
Affyring af fyrværkeri, Gilleleje
Klokken 19.51 blev det anmeldt, at der blev affyret kanonslag i Gilleleje. En patrulje kørte til Remisen samt vandværket, hvor kanonslagene angiveligt skulle være blevet affyret, men der blev ikke truffet nogle personer af relevans for anmeldelsen.
 
Brand, Dronningmølle
Klokken 22.46 blev det anmeldt, at en personbil holdende på en p-plads på Museumsvej var i brand. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte fik slukket branden. På baggrund af brandskaderne arbejder politiet ud fra en formodning om, at branden var påsat.
 
Indbrud i skole, Ålsgårde
Klokken 23.41 blev det anmeldt, at en rude på Hellebækskolen var blevet knust med en sten cirka klokken 23.30, hvorefter der var blevet stjålet cirka 15 bærbare computere, der efterfølgende var blevet smidt nær skolen – muligvis fordi gerningspersonerne var blevet forstyrret af vagtselskabet.
 
Kørsel i frakendelsestiden, Helsinge
Klokken 01.15 blev en 30-årig mandlig bilist fra Albertslund standset og kontrolleret på Rådhusvej. Her viste det sig, at han var blevet frakendt retten til at køre bil og stadig befandt sig i frakendelsestiden, hvorfor han blev sigtet for alligevel at sidde bag rattet. Da det samtidig ikke var første gang, at han blev sigtet for dette, blev bilen beslaglagt med henblik på konfiskation.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler