Nyt fra Snekkersten i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Snekkersten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Spirituskørsel, Jægerspris

En 69-årig mand Jægerspris blev søndag kl. 11.30 stoppet på Kulhusvej i Jægerspris, hvor han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel. Manden blev kørt til en læge, der udtog en blodprøve så den præcise promille kan fastlægges. 

 

Butikstyveri, Hillerød

En 21-årig udenlandsk mand blev søndag kl. 14.15 taget for butikstyveri i Bilka på Slotsarkaderne i Hillerød, hvor han havde stjålet dagligvarer for et større beløb. Manden blev sigtet og anholdt for tyveriet. 

 

Guldudvinding gik galt, Birkerød

Beboerne i to opgange i en ejendom på Vasevej måtte søndag eftermiddag omkring klokken 15.30 evakueres på grund af røgudvikling fra kælderen i bygningen. Det viste sig, at der var tale om røgudvikling på grund af et kemikalieudslip. De nærmere undersøgelser af sagen viste, at en 50-årig mand havde opbevaret nogle forskellige kemikalier i et kælderrum og, at disse havde ætset sig igennem de beholdere, som de stod i. Den 50-årige oplyste, at han brugte kemikalierne til at udvinde guld fra kasseret elektronik. Det skal nu vurderes, hvad den præcise sigtelse mod den 50-årige skal lyde på.

Drenge skabte uro, Snekkersten

En mindre gruppe drenge skabte søndag ved 17-tiden uro og uorden, da de kastede æg efter forbipasserende køretøjer på Smakkevej ved Borupgård Skolen. En patrulje blev sendt til stedet, men drengene var imidlertid forsvundet fra området.

Hærværk mod bil, Hillerød

Mellem søndag midnat og klokken 12.45 har en bil, som stod i Studiestrædet været udsat for hærværk, idet der er lavet en bule i bilens bagklap og ridset i bilens bagrude.

Ruder knust, Espergærde

En glasfacade i Espergærde Center er søndag eftermiddag blevet knust. Anmeldelsen om hærværket kom klokken 17.31.

Kørsel uden førerret, Skibby

En 32-årig mand fra Kirke-Hyllinge blev klokken 18.05 sigtet for kørsel uden førerret. Manden blev standset, da han kom kørende ad Askevej, selvom hans kørekort tidligere var blevet administrativt inddraget.

Havde hash og køkkenknive i bil, Frederikssund

En 18-årig mand fra Frederikssund blev klokken 18.08 truffet i en bil på Rosenvænget. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en moderat mængde hash og, at der lå to køkkenknive under forsædet i bilen. Den 18-årige blev sigtet for forholdende.

Narkokørsel, Gentofte

En 39-årig mand fra Gentofte blev kl. 3.05 sigtet for at være mistænkt for at køre bil på Lyngbyvej under påvirkning af euforiserende stoffer og for ikke at have kørekort til personbil.

Kørsel uden førerret, Helsingør

En 31-årig mand fra København blev kl. 4.20 sigtet for at køre bil på Prøvestensvej i Helsingør på trods af at hans kørekort var administrativt inddraget. 

 

Indbrud anmeldt til Nordsjælland 23.-29. januar 2023 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi