Nyt fra Snekkersten i politiets døgnrapport

Profilbillede

Snekkersten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Personfarlig, undersøgelse, Egedal

En 32-årig kvinde anmeldte at hun fredag kl 10. var kommet gående på et stisystem ved Valmuehaven med sin barnevogn, da en mand kom kørende på cykel mod hende. Manden, 20-30 år var iført grå hættetrøje, hætten trukket op, sort mundbind, sorte solbriller og sorte handsker. Manden kørte forbi hende, vendte om og kom tilbage til anmelder, smækkede hende i numsen og kørte videre. 

Tyveri fra garage/udhus, Snekkersten

En beboer på Tjørnevej anmeldte til politiet, at han lørdag mellem 9-18 havde fået stjålet haveredskaber såsom skovle, grensakse, økser. Forurettede forklarede, at de stjålne haveredskaber havde været placeret i 2 forskellige ulåste skure på matriklen. 

Hærværk, Snekkersten, Helsingør

En 37-årig kvinde fra Fokken anmeldte, at der lørdag aften kl. 21.00 var blevet tømt en pulverslukker ud over hendes hoveddør, og at der var trængt pulver og skum ind i anmelders entre. 

Kørsel i frakendelsestid, Hillerød

Søndag kl. 13.26 blev en 49-årig bilist stoppet på Københavnsvej. Det viste sig, at han var frakendt sin førerret, og ikke havde taget sin sikkerhedssele på.

Hærværk, Gentofte

Politiet fik søndag kl. 18.37 en anmeldelse om, at ukendte gerningsmænd havde ødelagt to vinduesfag samt to ruder i indgangsdøren på Maglegårdsskolen ved at kaste bjælker eller sten gennem ruderne.

 

Musik til ulempe, Værløse

Anmeldelse kl. 22.52 om fest og høj musik på Birkegården i Værløse. Patrulje til stedet, og musikken slukket kl. 00.06.

Musik til ulempe, Hundested

Anmeldelse kl. 23.29 om at der blev spillet høj musik fra en gårdsplads på Amtsvejen i Hundested. Patrulje til stedet som fik festdeltagerne til at skrue ned for musikken. 

Narkokørsel, Farum

En 24-årig mand fra Allerød blev kl. 02.19 sigtet for at køre narkokørsel ved Paltholmterrasserne i Farum og for at være i besiddelse af en mindre mængde hash og kokain. 

 

Indbrudsoversigt uge 30

 

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi