Nyt fra Snekkersten i politiets døgnrapport

Profilbillede

Snekkersten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Rude knust i bildør, Helsinge

Mellem klokken 07.45 og 08.45 knust en ukendt gerningsperson ruden i passagersiden på en bil, som holdt parkeret på Granvej. Der blev fra køretøjet ikke umiddelbart stjålet noget.

 

Værktøj stjålet fra flere bygninger, Helsinge

Onsdag morgen indløb der flere anmeldelser om, at der havde været indbrud i flere lager- og værkstedsbygninger på Vingårdsvej i løbet af natten.  Fra stederne blev der stjålet elektrisk værktøj. Indstigningerne var blandt andet sket ved opklipning af låse på dørene ind til bygningerne. 

 

Færdselsuheld, Smørum

Klokken 12.19 skete der et færdselsuheld, da en 20-årig kvindelig bilist fra Smørum – muligvis grundet et ildebefindende – kørte over i modsatte vognbane på Smørum Parkvej, hvor der skete sammenstød med en modkørende 29-årig mandlig bilist fra Herlev.

 

Grundet bilernes placering måtte vejen i en periode afspærres, mens der blev ryddet op efter uheldet. Kort før klokken 13.30 var der igen fri passage for trafikken. 

 

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet. 

 

Tyveri af benzin, Vedbæk

En borger anmeldte klokken 12.33, at der var stjålet benzin fra en bil, mens den havde holdt parkeret på Ellehaven. Det var sket tirsdag mellem klokken 10.00 og 16.00, hvor en ukendt gerningsperson havde boret hul i benzintanken.

 

Tyveri af benzin, Snekkersten

Klokken 14.24 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson havde boret hul i benzintanken på en bil, som havde holdt parkeret på Strandvejen mellem tirsdag klokken 19.00 og onsdag klokken 12.30. Derefter var der blevet stjålet benzin fra køretøjet.

 

Tyveri fra taske, Kgs. Lyngby

En 61-årig kvinde anmeldte klokken 14.57, at hun mellem klokken 10.15. og 10.45 havde fået stjålet sin pung. Kvinden havde haft pungen i sin taske, mens hun befandt sig ved Lagkagehuset i Magasin og opdagede efterfølgende, at den var blevet stjålet derfra.

 

Brand i gård, Skibby

Klokken 15.18 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en gård på Strandvejen. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev iværksat. Der var tale om en mindre brand, som hurtigt blev slukket. 

 

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med branden. Brandårsagen er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ikke endeligt fastslået. 

 

Butikstyveri, Allerød

Klokken 15.45 anmeldte personalet i Kvickly på M.D. Madsensvej, at en udenlandsk mand blev tilbageholdt på stedet, idet han havde stjålet varer fra butikken. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de traf manden, en 44-årig, som de anholdt og sigtede for butikstyveri.

 

Tyveri fra personbil, Klampenborg

Klokken 16.35 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet to computere, en tablet, nogle tasker samt et glas chokoladesmørepålæg fra en personbil der havde holdt parkeret på Springforbivej ved golfbanen. Tyvene var kommet ind i bilen ved at knuse forreste rude i førersiden.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Helsinge

Klokken 16.42 blev en 30-årig mandlig bilist fra Roskilde standset og kontrolleret på Helsingørvej ved rundkørslen ved Hillerødvej. Her viste det sig, at han var frakendt retten til at køre bil og stadig befandt sig i frakendelsestiden, hvorfor han blev sigtet for at have sat sig bag rattet alligevel.

 

Indbrud i kolonihavehus, Birkerød

Klokken 16.48 blev det anmeldt, at der imellem fredag den 13. maj og onsdag den 18. maj havde været indbrud i et kolonihavehus beliggende i Hestkøbgård Haveforening. Tyvene var kommet ind ved at bryde et vindue op, hvorefter de havde stjålet en trådløs højtaler.

 

Butikstyveri, Nærum

Klokken 17.41 blev det anmeldt fra MENY, at de stod med en butikstyv, der havde forsøgt at stjæle varer for cirka 200 kroner. Da butikstyven var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 39-årig mand blev sigtet for forholdet.

 

Kørsel uden førerret, Helsinge

Klokken 17.48 blev en 31-årig mandlig bilist fra Helsinge standset og kontrolleret på Bymosevej. Her viste det sig, at manden ikke besad retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for at gøre det alligevel. Derudover viste det sig, at køretøjet var afmeldt, og at to af dækkene var nedslidte.

 

Butikstyveri, Allerød

Klokken 17.59 blev det anmeldt, at en mand netop havde stjålet fire flasker whiskey fra ALDI, hvorefter han var kørt fra stedet i en varebil. Anmelderen fulgte snarrådigt efter bilen til en adresse i Birkerød, hvor en patrulje mødte op og traf en 32-årig udenlandsk mand, der blev anholdt og sigtet for tyveriet.

 

Stor ros til anmelderen!

 

Færdselsuheld og kørsel uden førerret, Allerød

Klokken 20.43 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld i nordgående retning på Hillerødmotorvejen, idet en personbil ført af en 22-årig kvinde fra Ballerup kortvarigt ramte den bløde rabat, hvilket fik føreren til at miste herredømmet over bilen, hvorefter der skete et sammenstød med en bagvedkørende bil med mindre materiel skade til følge.

 

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det viste sig, at den 22-årige ikke besad retten til at køre bil, og hun blev derfor sigtet for at have gjort det alligevel.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer samt kørsel uden førerret, Værløse

Klokken 21.10 blev en henholdsvis 21-årig kvinde fra Værløse og en 25-årig mand med ukendt adresse truffet ved p-pladsen ved Bavnestedet.

 

Den 21-årige blev sigtet for at have kørt bil uden førerret, mens der på den 25-årige blev fundet en moderat mængde hash, hvorfor han blev sigtet for dette.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Hillerød

Torsdag klokken 02.57 blev en 22-årig kvindelig bilist fra Slagelse standset og kontrolleret på P. Mogensensvej. Her fik hun narkometeret til at slå ud, hvorfor hun blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Desuden blev hun fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain, hvorfor hun også blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler