Nyt fra Snekkersten i politiets døgnrapport

Profilbillede

Snekkersten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Muligt tyveri af benzin, Vedbæk

Klokken 08.44 blev det anmeldt, at der imellem onsdag eftermiddag og torsdag morgen var blevet boret huller i benzintankene på to biler, der havde holdt parkeret på Caroline Mathilde Sti – muligvis for at stjæle benzin derfra.

 

Vold, Gentofte

Klokken 09.45 blev det anmeldt, at en mandlig låsesmed var blevet slået i baghovedet med en mukkert af en mand i 30’erne i en opgang på Ericavej, efter at der havde været en uoverensstemmelse imellem de to vedrørende betaling for låsesmedens netop udførte arbejde.

Nordsjællands Politi blev sendt til stedet, hvor manden i 30’erne blev anholdt og sigtet for kvalificeret vold, mens låsesmeden blev kørt på hospitalet for at modtage behandling for sine skader, idet han blandt andet havde fået en mindre flænge i baghovedet, ligesom han var hævet. Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger om den forurettedes tilstand.

Tyveri fra byggeplads, Vejby

Klokken 10.49 blev det anmeldt, at der imellem onsdag klokken 18.00 og torsdag klokken 07.30 var blevet stjålet værktøj i adskillige afskygninger i mærkerne Bosch og Dewalt fra en byggeplads på Lundedalsvej.

Vold mod nogen i offentlig tjeneste, Snekkersten

Klokken 13.02 blev det anmeldt, at en mand, der fremstod påvirket, havde skubbet en ambulanceredder på arbejde i brystet, da parterne befandt sig ved Fokken. Nordsjællands Politi blev sendt til stedet, hvor en 23-årig mand uden fast adresse blev anholdt og sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste samt for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Tyveri af pung, Helsingør

Klokken 14.43 anmeldte en 75-årig kvinde, at hun havde fået stjålet sin pung fra sin taske imellem klokken 13.30 og 14.15, imens hun havde befundet sig ved Borgerservice på Birkedalsvej.

Sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, Frederiksværk

Klokken 16.20 indløb der anmeldelse om, at der var gået ild i en tagkonstruktion på Rødtjørnevej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev igangsat. Klokken 16.53 var branden slukket, og beboerne på stedet blev tilset i en ambulance, da de muligvis havde været udsat for røgen.

En af beboerne på adressen havde brændt tagpap af, og det formodes, at branden opstod i den forbindelse. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

Mand med mistænkelig adfærd, Farum

En borger anmeldte klokken 16.32, at hun omkring en halv time tidligere havde observeret en mand med mistænkelig adfærd nær en vuggestue på Hvilebækgårdsvej. Manden havde ifølge anmeldelsen stået og kigget ind over en hæk til vuggestuen, samtidig med at han havde en hånd ned i sine bukser, hvor han muligvis rørte ved sig selv. Kort efter forlod han stedet på en mørk cykel.

Manden beskrives som: dansk af udseende, 50-60 år, 170-175 cm, solbrændt og med gråt kort hår. Iført sandfarvet/brun hættetrøje og blå jeans.

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med manden med henblik på at fastslå årsagen til hans tilstedeværelse.

Færdselsuheld, Helsingør

En 38-årig mandlig bilist fra Espergærde foretog klokken 17.58 et venstresving på Kongevejen ud foran en 74-årig kvindelig bilist fra Helsingør, hvorpå der skete sammenstød mellem de to parter. En patrulje kørte til stedet, hvor der i en kort periode var trafikale problemer, indtil bilerne var blevet flyttet.

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

Den 38-årige mandlige bilist kan formentlig forvente at blive sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Kørsel uden førerret, Smørum

En 54-årig kvindelig bilist fra Stenløse blev klokken 20.43 standset af en patrulje på Tværvej ved motorvejsafkørslen- Her blev hun bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket hun dog ikke kunne efterkomme, idet hun havde fået sin førerret administrativt inddraget. Hun blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Besiddelse af euforiserende stoffer, Espergærde

På Rugmarken blev en 25-årig mand fra Espergærde truffet af en patrulje klokken 22.00. Da han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, blev han sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Besiddelse af euforiserende stoffer, Kgs. Lyngby

En 26-årig kvinde fra Søborg blev klokken 22.45 truffet af en patrulje på Svenskevej. Her blev hun fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og hun blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Narkokørsel, Snekkersten

En 35-årig mandlig bilist fra Helsingør blev klokken 00.46 standset af en patrulje på Kongevejen nær rundkørslen ved Prøvestensvej. Her blev han anholdt og sigtet for at køre bil under påvirkning af euforiserende stoffer, ligesom han blev sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde kokain og amfetamin.

Den 35-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 34-åriges eventuelle narkopåvirkning.

Indbrud i nedlagt børnehave, Jægerspris

Mellem torsdag klokken 14.00 og fredag klokken 06.00 var der indbrud i en nedlagt børnehave på Egeparken, idet en ukendt gerningsperson havde tiltvunget sig adgang til stedet via et vindue. Fra bygningen blev der stjålet en computer samt anden elektronik.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler