Nyt fra Snekkersten i politiets døgnrapport

Profilbillede

Snekkersten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Bil og cyklist stødte sammen, Værløse

En 48-årig mand fra Farum måtte en tur til behandling på skadestuen, efter han klokken 08.13 onsdag morgen blev ramt af en bil, da han kom cyklende i krydset Ballerupvej/Søndergårdsvej. En 52-årig kvindelig bilist fra Værløse blev i forbindelse med sammenstødet sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Stjal tøj i byggemarked, Helsingør

Onsdag morgen klokken 08.32 blev en 26-årig udenlandsk mand taget for tyveri i Stark på H C Ørsteds Vej. Manden havde stjålet noget tøj, hvilket han blev sigtet for.

 

Arbejdstøj og værktøj stjålet, Snekkersten

Fra en bil, som stod på Klyveren, er der mellem mandag eftermiddag og tirsdag klokken 07.30 stjålet tasker med tøj og værktøj. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at bryde låsen op. Tyveriet blev anmeldt onsdag klokken 11.22.

 

Havestole stjålet, Kgs. Lyngby

Fire havestole er mellem klokken 02.00 og 06.00 onsdag stjålet fra en terrasse på Ved Hjortekæret. Tyveriet blev anmeldt klokken 13.06.

 

Unge butikstyve, Kgs. Lyngby

To piger på 11 og 12 år blev onsdag eftermiddag klokken 16.59 taget for butikstyveri i Normal i Lyngby Storcenter. På grund af pigernes unge alder, kan de ikke sigtes for forholdet, men deres forældre og de sociale myndigheder er blevet underrettet om sagen.

 

Var i besiddelse af hash, Helsinge

Ved en målrettet indsats mod narkohandel på gadeplan blev en 21-årig mand fra Helsinge fundet i besiddelse af hash, da en patrulje klokken 18.08 traf ham på Stationspladsen. Manden blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

 

Taske stjålet, Helsingør

En 67-årig kvinde fra Helsingør fik onsdag eftermiddag mellem klokken 15.50 og 16.10 stjålet sin taske, der lå på bagsædet af hendes bil. En mand og en kvinde kontaktede kvinden i Strandgade og spurgte om vej, og da de var gået videre, opdagede den 67-årige, at hendes taske var forsvundet. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 35-40 år, 180 cm, almindelig af bygning, hvid i huden med brunt kort hår. Han talte dansk med accent og var iført blå jeans og mørk t-shirt. Der er ikke givet signalement af kvinden. Tyveriet blev anmeldt klokken 18.21.

 

Musik blev skruet ned, Charlottenlund

En patrulje kørte omkring klokken 20 til Olaf Poulsens Vej efter en anmeldelse om meget høj musik til ulempe. Her blev festdeltagerne bedt om at skrue ned for musikken. Også på Skovvej måtte en patrulje klokken 21 sørge for, at der blev skruet ned for musikken ved en fest.

Kørte uden kørekort, Hillerød

Klokken 20.29 blev en 36-årig mand standset, da han kom kørende ad Hammersholtvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde erhvervet noget kørekort.

 

Sigtet for indbrud i malerforretning, Hørsholm

En 45-årig udenlandsk mand blev omkring klokken 01.30 anholdt og sigtet for kort forinden at have begået indbrud i Flügger Farver på Usserød Kongevej. 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler