Pædagog med ledelsesansvar til vores lille hus i Snekkersten

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger dig, som er uddannet pædagog som brænder for dit fag, samtidigt med du synes at daglig ledelse er en spændende opgave.

Pædagog med ledelsesansvar til vores lille børnehus i Snekkersten

Vi søger dig, som er uddannet pædagog som brænder for dit fag, samtidigt med du synes at daglig ledelse er en spændende opgave. Stillingen er på 32 timer og du vil blive knyttet til en af stuerne i børnehaven.

Børnehuset Snekkersten er et mindre integreret daginstitution beliggende i hjertet af Snekkersten med gå- afstand fra station, og busser lige rundt om hjørnet. Vi er optagede af at videreudvikle hverdagspædagogikken og det gode børneliv, hvor leg og det at følge barnets spor prioriteres højt.
For os er det vigtigt, at man er nysgerrig på, hvordan huset kan udvikle de bedste rammer for det enkelte barns udvikling og trivsel.

Vores ønsker til dine ledelsesevner er, at du:

 • Kan varetage den daglige drift og sikre pædagogikken i hverdagen
 • Kan arbejde struktureret
 • Har overblik og kan bevare roen i pressede situationer
 • Har ledelseskompetencer og er nysgerrig på udviklingen i huset
Vores ønsker til dig som pædagog er, at du:
 • Er god til at leve dig ind i børnenes univers og ikke er bange for at lege med
 • Er en tydelig voksen
 • Ser udviklingsmuligheder i hele dagens rutiner og aktiviteter
 • Kan lide at være ude i al slags vejr

Vi kan tilbyde dig:
 • En spændende og unik mulighed for at være en del af det pædagogiske team, som vægter samarbejde, kollegial og tværfaglig sparring højt. Ved fx ugentlige stuemøde, møder med tværfaglig samarbejdspartner, derudover afholdes der også afdelings- og personalemøder, hvor teamet er samlet til faglig og praksis refleksion og sparring.
 • Et hus, hvor der er fokus på at sikre, at det enkelte barn har de bedst betingelser for trivsel, læring og udvikling. Ved fx. at tilpasse husets struktur og pædagogik, så den passer til børnegruppen.
 • Et reflekterende og struktureret team som udvikler og tilpasser den pædagogiske praksis ud fra børnegruppens sammensætning og det enkelte barns behov
 • At danne team med husets leder, hvor sparring, refleksion og samarbejde er vigtigt. Sammen kan du og lederen aftale hvilke ledelsesopgaver, der kunne være relevante for dig og den daglige drift.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 32 timer om ugen, og vi håber, at du kan starte den 1. januar 2024 eller snarest derefter. Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst.
I forbindelse med ansættelsesprocessen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer. Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Vil du vide mere?
Er du interesseret i at vide mere om os, inden du søger stillingen, kan du se mere på vores hjemmeside https://snekkersten.helsingor.dk/om-bornehuset-snekkersten/. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at ringe til leder Samia på 21433119.

Ansøgningsfrist: 10. december og ansættelsessamtaler vil ske løbende.
Vi glæder os til at høre fra dig!

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (32-32 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Snekkersten, Løntoften, 3070 Snekkersten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949287

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet