Pædagog søges til 18-årig mand i Snekkersten

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en åben og engageret person med kendskab til autisme? Har du lyst til at deltage i samtaler om alverdens emner, mens du støtter en ung mand? Så er dette jobbet for dig!

Vi søger en pædagog til at arbejde med en 18-årig mand, der bor sammen med sine forældre i Snekkersten. Den unge mand har en humoristisk sans, elsker at deltage i samtaler om diverse emner og er ivrig efter at lære og dele viden. Han nyder at spille PC eller tage en gåtur, alt imens I fortsætter samtalen.

Manden er diagnosticeret med Aspergers Syndrom og har indlærings- og hukommelsesvanskeligheder. Det er vigtigt at bemærke, at borgeren har epilepsi. Har du ikke erfaring med dette, vil du modtage et kursus herom.

Opgaven er at guide manden gennem forudsigelighed og struktur i dagligdags udfordringer og oplevelser og derigennem støtte ham i at udvikle almene færdigheder som oprydning, at tage offentlig transport mm.

Om dig: 
Den ideelle kandidat er en uddannet pædagog med kendskab til autisme. Du er måske endda interesseret i gyserfilm og spil og har lyst til både at se på borgeren, der spiller PC, men også være klar til fysiske aktiviteter såsom at lege i pool og spille fodbold m.m.

Mødetid: 
I gennemsnit 17 timer månedligt. Vagterne er på 4 timer og kan placeres enten torsdag eller fredag fra kl. 11.00-15.00. Der vil også være mulighed for at tilbringe tid med borgeren i din egen bolig en gang om måneden.

Vi tilbyder 
Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?
Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Thilde Andersen på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Ellebjergvej, 2450 København SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5941266

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet